Universitat Rovira i Virgili

Membres del Grup d'Estudis Interculturals

____________________

Anthony Pym és professor a la Universitat Rovira i Virgili i va ser president de la Societat Europea d'Estudis sobre Traducció del 2010 al 2016. Treballa en enfocaments sociològics de la traducció i les relacions interculturals. És doctor en Sociologia per l'École des Hautes Études en Sciences Sociales, París. Les seves publicacions inclouen Translation and Text Transfer (1992), Epistemological Problems in Translation and its Teaching (1993), Pour une éthique du traducteur (1997), Method in Translation History (1998), Negotiating the Frontier: Translators and Intercultures in Hispanic History (1998), Negotiating the Frontier: Translators and Intercultures in Hispanic History (1998). 2000), The Moving Text: Translation, Localization, and Distribution (2004), Exploring Translation Theories (2010/2014) i Translation Solutions for Many Languages (2016). 

____________________

John Style és vicerector d'Internacionalització de la URV i fa vint anys que treballa en els àmbits de la traducció i l'ensenyament de l'anglès a Espanya. Ha treballat com a traductor a temps parcial al Servei de Llengües de la Universitat Rovira i Virgili i és professor de Llengua i Literatura Anglesa a la Facultat de Lletres. Part de la seva recerca actual inclou la recepció/traducció i les influències interculturals de Virginia Woolf a Espanya i Catalunya..

____________________

Carlos Teixeira és doctor en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Rovira i Virgili i en Traducció per la KU Leuven (Bèlgica). Els seus interessos de recerca giren al voltant dels aspectes humans de la tecnologia de traducció, especialment la interacció entre traductors i eines. La seva formació acadèmica inclou una Llicenciatura en Enginyeria Elèctrica i una Llicenciatura en Lingüística per la Universitat de Campinas (Brasil), i un Màster en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Rovira i Virgili. També ha estat actiu com a traductor autònom durant gairebé 20 anys, especialitzat en localització i traducció tècnica de l'anglès, francès i espanyol al portuguès.

____________________

Nune Ayvazyan és doctora en Estudis de Traducció per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment és professora al departament d'Estudis Anglesos i Alemanys de la Universitat Rovira i Virgili. És llicenciada en Estudis Anglesos per la URV i Màster en Traducció per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, Espanya. Els seus interessos de recerca actuals es troben en les àrees de l'ensenyament de llengües estrangeres mitjançant la traducció i el multilingüisme en comunitats minoritàries.

Profile pictures: © Pere Pulido @perepulido